3 days ago
11.5M 👀

NCT DREAM 엔시티 드림 'Ridin'' MV



#Music
NCT DREAM's new album "Reload" is out!
Listen and download on your favorite platform: http://smarturl.it/NCTDREAM_Reload
[Tracklist]
01 Ridin'
02 Quiet Down
03 내게 말해줘 (7 Days)
04 사랑은 또다시 (Love Again)
05 너의 자리 (Puzzle Piece)
NCT DREAM Official
http://nctdream.smtown.com
http://www.youtube.com/nctdream
http://www.facebook.com/NCTDREAM.smtown
http://www.instagram.com/nct_dream
http://twitter.com/NCTsmtown_DREAM
.
#NCTDREAM #Reload #Ridin
NCT DREAM 엔시티 드림 'Ridin'' MV ℗ SM Entertainment

SMTOWN photo 1 NCT DREAM 엔시티 드림 'Ridin''... SMTOWN photo 2 NCT DREAM 엔시티 드림 'Ridin''... SMTOWN photo 3 NCT DREAM 엔시티 드림 'Ridin''... SMTOWN photo 4 NCT DREAM 엔시티 드림 'Ridin''...

Saya papa dari fans berat kalian,anak saya suka sama renjun dan jaemin awalnya saya ga suka dia korea koreaan,tapi karena anak saya bilang nct dream adalah semangatnya jadi saya dukung saja...terima kasih ya karena kalian anak saya menjadi lebih bersemangat dan terhindar dari pergaulan bebas,sukses terus buat nct dream

by Kuat Prio 4 weeks ago

I’m literally the same age as NCT Dream and I’m still shocked that they grew up

by Lilah Capricornia 2 days ago

Imma just say and leave it here. Ridin is most definitely Jaemins era.

by Dovile G 1 day ago

Gue kesini gara-gara tunangan gue tiap hari ngomongin nct sama joni, nangis-nangis pengen nonton konser di aplikasinya nct tapi gak gw izinin dan berakhir gue gak diajak ngomong. untuk adellia sayangku cintaku bales chat aku ya.. aku tau kamu mantengin nct tiap hari makanya aku chat disini biar kamu baca, please jangan cuekin aku, kalo kamu mau chat aku, aku bakal beliin kamu tiket nya, tempat lampu yg ada gagangnya sama sekalian aku beliin kasetnya. jangan ngambek aku sayang bgt sama kamu, bisa gila gue didiemim seminggu lebih

by sandi yudha 1 month ago

these are the same guys who sang Chewing Gum, let that sink in.

by PiriyaNator 1 day ago

don’t listen to the haters, they just jealous that our boys are winning. NCTZEN FIGHTING

by JungUwU 21 hours ago

I am here thrice a day, so why dont we come here together thrice a day everyday.. if there is 1m nctzen like me, we can add 3m a day~

by Gegirl Lawa 2 days ago

Just going to remind some “nctzens” that Wayv are having a comeback soon. Y’all better support them as well as we have with 127 and Dream.

by booming_system_up_up 1 day ago

Oh jdi ini yang paling disukain sama cwe yang gua suka. Pantes anjer dia suka, pada ganteng semua gitu, dia juga blng ke gua paling suka sama Jeno Jeno sm si hecan hecan itu lah gua gatau yang mana orangnya. Oiy, ssie.. gua udah liat MV yang suka buat lu senyum senyum sendiri, moga aja lu bisa berbalik senyum ke gua kuga

by Yuda Renjaya Junitra 4 weeks ago

Jaemin owned this era and no one can tell me otherwise.

by KpopGoblin * 1 day ago

If ure dreamies, ure nctzen too. Just keep support our boys guys. We as nctzen have been spoiled.

by siwon rider 1 day ago

When it's punch era but u r still not over with Ridin?

by Aysha Siddiqa 1 day ago

Sm didn’t give them enough promotion for their comeback

by Im a lost soul 23 hours ago

Buat nctzen baru
Renjun yang tampan
Jeno yang ganteng
Haechan yang manis
Jaemin yang cakep
Chenle yang rupawan
Jisung yang visualnya bikin pusing


Sekian dari saya terima chenle // unlimited love ijo//

by Innes Kariza 4 weeks ago

Ridin
7 days
Puzzle piece
Love again
Quiet down

by Aulia Aulia 1 day ago

30M before Haechan's birthday letttttssss get it

by Evelyn Chavez 1 day ago

Already miss them. Send them to more variety show or radio instead of fansign event. Do you really need that money?

by Arin 1 day ago

Mp3 Download

Next videos

arrow_upward

Load More Similar Videos